WIE IS LEEUWBOUW

De reden van ons bestaan heeft te maken met de wortels die ons bedrijf heeft in de bouw en industrie. In 1811 begonnen als één van de oudste ondernemingen van Zwolle en zelfs Overijssel. In 1895 werd het predicaat hofleverancier verleend wat we tot op de dag van vandaag nog zijn.

Gedurende de 19e eeuw groeit O. de Leeuw door tot ‘de’ handelsonder-neming in ijzerwaren in heel Noordoost-Nederland en worden de acti-viteiten uitgebreid naar ijzer, landbouwwerktuigen en huishoudelijke apparaten en transformeert de oorspronkelijke detailhandel zich naar groothandel.

 

De ontwikkelingen gaan door en midden vorige eeuw verzelfstandigen diverse specialismen zich en wordt O. de Leeuw de paraplu waar verschillende bedrijven op het gebied van bouw en industrie doorgroeien.

In 1977 is Leeuwbouw één van de bedrijven die hieruit ontstaat.

Leeuwbouw: met praktische concepten die maximaal rendement opleveren en adviezen waar jarenlange ervaring uit spreekt. Ontzorgen

is het fundament van Leeuwbouw. Ons doel is tijdswinst in de bouw en industrie!

 

 

ONZE MISSIE

Tijdwinst voor de bouw en industrie. Dat is al jaren onze missie. En zo kijken wij ook naar de toekomst. Daarin willen wij onze marktpositie verstevigen en verdere groei realiseren.

Ook de algemene ontwikkelingen (maatschappelijk, innovatie) leiden ertoe dat de manier waarop organisaties hun functies invullen aan het veranderen is. Termen zoals ‘Just In Time’ (JIT) en ‘Lean’, afkomstig uit de industrie en detailhandel, zijn in de bouw erg actueel. Hierdoor zal de manier waarop Leeuwbouw functioneert in de markt eveneens moeten veranderen. Wij zijn ons daarvan bewust en spelen hier al geruime tijd
op in.

 

BEDRIJFSBROCHURE

Download hier ons bedrijfsbrochure.

ISO14001

 

Middels het milieumanagementsysteem leggen we onze interne werkafspraken vast met als doel tenminste te voldoen aan wettelijke eisen en het streven naar continue verbetering van onze milieuprestatie.

Bij alle activiteiten van ons bedrijf staat voorop dat wij ons tot doel stellen een bijdrage te leveren aan een beter milieu en een betere wereld.

MVO

PARTNERS EN RELATIES

VACATURES

Leeuwbouw denkt mee en vooruit. Ons uitgebreide team adviseert, ondersteunt en assisteert waar en wanneer maar nodig.


Wij zoeken nieuwe medewerkers:

 

COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST (JUNIOR)LOGISTIEK MEDEWERKER(M/V)VRACHTWAGEN CHAUFFEUR RIJBEWIJS C (M/V)ORDERPICKER (Oproep) (M/V)Heb je belangstelling voor één van de vacatures? Aarzel niet en solliciteer direct via: [email protected].

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

 

Update: 30 juli 2021

 

praktische concepten
voor maximaal rendement

WIE

WAT

WAARMEE

CONTACT

Russenweg 24, 8041 AL Zwolle

[email protected]